Vi tar alt av lakkeringsjobber

Du kan trygt komme til oss med alle lakkeringsjobber!
Vi har lang erfaring innen lakk og lakkering, og det er trygt å velge oss til alle typer lakkeringsjobber. Vi lakkerer alt fra løse deler som felger, lister og spoilere til hellakkering av biler.
img-lakkering2

Kvalitet gjennom alle lag

Visste du at det utvikles over 25 000 nye fargeresepter for biler bare i Europa? Derfor er fag og kvalitet ett hovedfokus hos våre erfarne lakkerere.

Vi holder oss oppdatert på de nyeste produktene som er på marked fra Standox lakksystemer, slik at vi skal kunne ta best mulig vare på din bil når uhellet har vært ute.

Vi utfører all lakkeringsarbeid i henhold til Norsk Standard, og kundens behov og ønsker.

De pålitelige produktene gjør at vi kan være sikre på å oppnå den beste kvaliteten, hver gang, raskt og nøyaktig. Vi har tilgang til alle farger og ved behov utfører vi fargescanning.

Med 3 lakkbokser og eget logistikk program er vi klare til å ta på oss alle slags oppdrag!

Vi reparerer og lakkerer for alle forsikringsselskap og for flere bilforhandlere, næringsdrivende og private aktører i vårt område!

tesla3

Lakkering av Tesla

Tesla er for mange ett relativt nytt bilmerke og har virkelig slått seg opp i Norge med sine modeller, Model S og modell X og nå sin siste modell 3.

E18 skadesenter har tatt i mot ett betydelig antall fortvilede Teslaeiere og hjulpet dem med å få deres bil til å bli som ny igjen etter skade. Vi har god kjennskap til Teslas lakkoppbygning, farge, finish og tekniske løsninger.

Det er vår faglige kompetanse samt nyutviklede og gode produkter som gjør oss så gode til å reprodusere farger og finish som biler har fra fabrikk i dag.

Flere ulike farger og fargesjikt gjør lakkeringsprosessen en del mer omfattende. Dette gjør igjen at det kreves mer av lakkeringsverkstedet som skal utføre arbeidet. Derfor kommer vår lange erfaring, samt topp moderne utstyr og produkter deg til gode som kunde hos oss.

Din Tesla er i trygge hender ved vårt lakkeringsverksted!

img-lakk1
Tips til vedlikehold av nylakkerte kjøretøy!

En nylakkert overflate er ekstra sårbar før den er gjennomherdet, og det kan si opp til 60 dager. Vask gjerne bilen i denne perioden for hånd med kaldt vann og ett mildt rengjøringsmiddel. Bruk ikke høytrykkspyler. Tørk med en fuktig klut, ikke tørr.

  • Unngå vaskeautomat de første 60 dager.
  • Unngå voksing og polering de første 90 dager.
  • Søl på lakken som skyldes bensin, spylervæske o.l skylles av med vann Tørkes ikke.
  • Fugleskitt er veldig etsende. Skitt på bilen fjernes snarest mulig for å hindre lakkskader.
  • Snø og is fjernes med myk børste slik at ikke lakk skades.
  • Forsøk å ikke vaske bilen i direkte sollys, med bruk av sterk såpe/kjemikalier.