Vi fikser alt av bilskader

Vi hjelper deg med store og små reparasjoner!

img-lakkering2

Lakkering

Du kan trygt komme til oss med alle lakkeringsjobber!

Vi har lang erfaring innen lakk og lakkering, og det er trygt å velge oss til alle typer lakkeringsjobber. Vi lakkerer alt fra løse deler som felger, lister og spoilere til hellakkering av biler.

Visste du at det utvikles over 25 000 nye fargeresepter for biler bare i Europa?  Derfor er fag og kvalitet ett hovedfokus hos våre erfarne lakkerere.

Vi holder oss oppdatert på de nyeste produktene som er på marked fra Standox lakksystemer, slik at vi skal kunne ta best mulig vare på din bil når uhellet har vært ute.

Vi utfører all lakkeringsarbeid i henhold til Norsk Standard, og kundens behov og ønsker. De pålitelige produktene gjør at vi kan være sikre på å oppnå den beste kvaliteten, hver gang, raskt og nøyaktig. Vi har tilgang til alle farger og ved behov utfører vi fargescanning. Med 3 lakkbokser og eget logistikkprogram er vi klare til å ta på oss alle slags oppdrag!

Vi reparerer og lakkerer for de fleste forsikringsselskap og for flere bilforhandlere, næringsdrivende og private aktører i vårt område.

Vår fagkunnskap, din trygghet!

Velkommen til oss!

img-bilskade1

Oppretting

Vi tilbyr all reparasjon av karosseriskader og biloppretting. Enten karosseriet i bilen din er av stål, aluminium eller plast, behersker vi alle typer reparasjonsmetoder.

Sikkerhet, Kvalitet, kompetanse og Miljø

Våre skadereparatører kurses jevnlig og har til enhver tid tilgang til informasjon fra din bilprodusent for å kunne reparere akkurat din bil på best mulig måte. Vi benytter hele tiden bilprodusentenes egne reparasjonsmanualer. Det sikrer deg at vi holder oss til den etablerte oppskriften for reparasjoner av hvert enkelt bilmerke. Spesielt viktig er dette ved strukturskader, der alle reparasjoner må følge bestemte prosedyrer for at bilen skal kunne komme inn under garantivilkårene.

For oss og ikke minst deg som kundene er naturligvis funksjon og sikkerhet kanskje det viktigste, og ved at vi følger bilprodusentens reparasjonsmanual kan du som bileier være sikker på at disse aspektene er ivaretatt når du får din bil tilbake fra oss!

Vi reparerer kollisjonskader og mindre skader på en sikker og profesjonell måte. Vi følger bilprodusentens krav til reparasjon til enhver tid. Vi har lang og spesialisert erfaring med reparasjon av Tesla, Jaguar og andre bilmerker med aluminiumskarosseri.

Der skaden på din bil ikke er for stor ser vi etter muligheten for en rimeligere, raskere og enda mer miljøvennlige alternativ reparasjon. Kan skaden repareres på Smart Repair / Micro Paint eller PDR metoden vil vi også kunne hjelpe deg med dette! Vi har spesialister innenfor alle disse områdene her hos oss!

Vi utfører reparasjon på alle bilmerker her hos oss!

Slider

Smart Repair og PDR

Hva er Smart Repair og PDR?

Smart Repair og PDR er rett og slett en smartere og rimeligere metode for å repare små til mellomstore skader.

«Smart» står for «Small to Medium Area Repair Technique», men dette er ikke bare en forkortelse. Det er også en smartere og rimeligere metode for å reparere små til mellomstore skader. PDR, «Paintless Dent Removal» benyttes på bulker uten lakkskade, vi opplever at våre teknikere klarer å rette bulker der andre har gitt opp.

Ved tradisjonell reparasjon erstatter man ofte skadde deler med nye. Det både koster mer og tar lenger tid. Med Smart Repair repareres skadene ved hjelp av en helt egen teknikk, som både gir et godt resultat og en rimeligere pris.

Bulker repareres ved bruk av spesialinstrumenter som retter ut skjevhetene fra baksiden. Dette er et glimrende alternativ for såkalte «parkeringsbulker». Vi benytter infrarødt lys for å herde lakken raskere. Slik forkortes tørketiden betraktelig i forhold til lufttørking.

Vår ekspertise og lange erfaring gjør at vi ofte kan levere et perfekt resultat på din bil der man skulle tro det måtte rettes og lakkeres. Du kan spare opptil 80% i forhold til tradisjonelle metoder!

Kontakt oss for en gratis taksering av skaden din!

img-forsikringsskade2

Forsikringsskade

Har du vært uheldig og fått en skade på bilen eller usikker på om det lønner seg å bruke forsikringen? Vi gir deg råd om hva som vil lønne seg. Alle større skader takseres via DBS systemet.

Du trenger ikke vente, ringe eller sende mail – Vi hjelper deg så fort du kommer innom- alle hverdager mellom kl 09:00 og 15:00

Vi reparerer for alle forsikringsselskaper!

NB: Husk skadenummer!

Så fort du har skadenummeret fra ditt forsikringsselskap er det bare å komme innom når du har anledning. Vi takserer mens du venter og det tar ikke lange tiden. Resten ordner vi for deg!

Vi avtaler time for reparasjon og trenger du leiebil i reparasjonstiden så gir du oss beskjed så ordner vi også dette. Da er det bare å møte opp til avtalt tid så er alt annet i orden.

E18 Skadesenter er godkjent av Statens vegvesen og har avtale med en rekke forsikringsselskaper. Er uhellet ute er du hjertelig velkommen til oss!

Enklere blir det ikke!